Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Tantra-massage?

Tantra massages

Wat is een Tantra massage?

Tantric Love Touch cursus voor (gelegenh) paren.

Deze Tantramassages kun je leren in individuele sessies of iin de dagcursus.

Wat is een tantra massage?

In een tantra massage ontdek je een andere manier van ervaren van jezelf buiten de kaders van wat je kent. "Door deze respectvolle en liefdevolle massage stroomt je lijf over van energie en tintelt van top tot teen. Het voelt als een orgastische spirituele ervaring waarbij alles in je én aan je, uitdijdt en één wordt." Voor iedereen is de beleving tijdens een tantra massage echter weer anders en geen ervaring is hetzelfde. Je zou het zelf eigenlijk moeten ervaren om het te bevatten en dat kan bij ons.

Een tantra massage wordt gekenmerkt door wezenlijk hartcontact en spelen met levensenergie. Het is een fysieke-, energetische en intieme massage waarin hart-energie en seksuele-energie sensueel met elkaar worden verbonden. Afwisselend verstilt, stromend, energetisch, lichamelijk en spiritueel. In deze totale lichaamsmassage leer je helemaal te ontvangen en daarin ervaar je jezelf volledig. Lichaam, geest, hart en ziel smelten samen. Acceptatie, ontspanning, rust en ruimte geven je de vrijheid om je bewustzijn te vergroten en te genieten van jezelf.

Als gever van de massage verbind je vanuit jouw Tantrische Bewustzijn het hart speels en sensueel met het seksgebied. Je communiceert via aanraking op een intieme -, non-verbaal manier. De massage maakt gebruik van energiestromen, waaronder levensenergie / seksuele energie. De massage is niet gericht op een seksuele ontlading maar op doorstroming, verhogen van energie als een totaalervaring. Deze massagevorm kent een zeer respectvolle, mooie en uitgebreide massage van het hele lichaam en de yoni of de vajra.Verbinding zonder doel

Tijdens deze massage is er in principe geen doel. De focus van deze totale lichaamsmassage is het hart en seksgebied (yoni of vajra/lingam) in liefde, veiligheid en respect met elkaar te verbinden. De verbinding verenigd de vrouwelijke en mannelijke (energie)centra.

Actief ontvangen

Als ontvanger van deze massage leer je in ontspanning 'actief' te ontvangen en jezelf energetisch op te laden (is iets anders dan opwinden). Je gebruikt hierbij een aantal ‘sleutels’: adem, beweging, geluid om op een hoger energielevel te komen en deze energie beter te laten stromen. Zo ervaar je zonder doel, meer in het moment aanwezig te zijn. Hierdoor wordt je gevoel vergroot en je beleving meer intens.

Balans tussen hart & seksgebied (yoni-vajra)

Tijdens een tantrische massage kun je een balans in hart- en seksuele energie ervaren of meer bij één van beide kanten uitkomen. De uitkomst is afhankelijk van jezelf, je ervaring, hoe je je die dag voelt. Ook hoe je de aanwijzingen oppakt en je er aan over kunt geven. Er is geen doel dus de uitkomst is open. Volledig in het Nu zijn is de weg om eenheid met jezelf en eenheid met alles om je heen te ervaren.

Massage bij ons hoe gaat dat?

Tantra massage voor 1 man of 1 vrouw

Onze tantra massage geven we in een sfeervolle ruimte waarbij je plaats neemt op een mooie doek op een groot matras op de grond. Op de grond masseren geeft een andere energie en beleving dan op een massagetafel. Na het omkleden in een lungi (pareao/lendedoek) die we voor je hebben klaar liggen, neem je plaats op het matras en drinken we eerst thee of water en maken we wat kennis met elkaar. Indien gewenst leggen we uit wat tantra is en wat een tantra massage inhoud. Daarna beginnen we met een kort begroetingsritueel en geven we de massage met heerlijk sensueel geurende olie. De massage sluiten we weer af met een kort ritueel. Na de massage is er gelegenheid om ruim na te genieten en drinken en eten we nog iets lekkers als je wilt.

Deze massage kun je als man of vrouw ontvangen van Fred of Samaya.

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |